categorie: Koken en eten / Keuken per land en streek

Het wildkookboek

de beste recepten voor elk seizoen

Verkrijgbaar als
Koop nu voor
€ 27,00
Uitvoering
Gebonden
In dit Wildkookboek reist culinair journalist Jacques Hermus door het Achterhoekse landschap en bezoekt jagers en wildslagers, chefs en wijnmakers. Hij beschrijft de verschillende soorten wild, de jachtrituelen en jachttechnieken. Maar ook hoe je het beste wild kunt bereiden en kunt bewaren komen aan bod. Speciaal voor dit boek tekenden negentien Achterhoekse chefs hun lekkerste wildrecepten op. Het resultaat is een schitterend en smaakvol boek vol inspirerende recepten en boeiende verhalen. Een must voor iedere wildliefhebber!
Auteur
Medewerker
ISBN9789059568044
Leverbaarheidleverbaar
Druk1
TaalNederlands
Datumoktober 2017
Pagina's208
Afmetingen254x201x27mm (hxbxd)
Gewicht952 gr
UitgeverFontaine Uitgevers