categorie: Economie / Economie en bedrijf

Het handboek voor startups

Stap-voor-stap naar een succesvolle onderneming

Verkrijgbaar als
Koop nu voor
€ 34,99
Uitvoering
Paperback
Deze bijbel voor startups is een uitgebreide handleiding voor het bouwen van een schaalbare en winstgevende startup. Dit boek toont ondernemers hoe ze klanten krijgen en houden, letterlijk stap-voor-stap, en bevat honderden tips en adviezen. Aan de hand van het befaamde Customer Development-proces, dat ervoor zorgt dat ze in gesprek gaan met hun klant, leren ondernemers hoe ze producten kunnen ontwikkelen die klanten ook echt willen hebben.

De aanpak in dit boek, die door Steve Blank in tien jaar is ontwikkeld en verfijnd, wordt wereldwijd aan meer dan 100 toonaangevende universiteiten gedoceerd. Dit boek bevat meer dan 100 grafieken en diagrammen, ruim 75 checklists en maakt gebruik van het Business Model Canvas om hypotheses te testen. Het helpt je de fatale fouten te voorkomen die veel onvoorbereide startups maken.

Steve Blank is een achtvoudig serieondernemer en wereldwijd een grootheid op het gebied van startups en innovatie. Hij is de geestelijk vader van de Lean Startup-beweging en het gerenommeerde blad Foundr Magazine noemde hem 'De Godfather van Silicon Valley'. Steve is opgenomen in de Thinkers50-lijst van topmanagementdenkers en werd door Harvard Business Review uitgeroepen tot een van de 12 'Masters of Innovation'. Steve doceert onder andere aan Stanford, Berkeley, Columbia en New York University, hij is een veelgevraagd spreker en zijn artikelen verschijnen regelmatig in Forbes, Fortune, The Atlantic en The Huffington Post. Zijn blog op SteveBlank.com is verplichte kost voor ondernemers.
Bob Dorf is serieondernemer. Hij richttte zijn eerste startup op toen hij 22 was - en daarna nog zes. Sindsdien adviseert en financiert hij talloze andere startups. Hij reist de hele wereld over om ondernemers en professionals te trainen. In zijn schaarse vrije tijd doceert hij ondernemerschap en Customer Development aan Columbia Business School.
Auteur
ISBN9789492790118
Leverbaarheidaangekondigd
Verwachte verzenddatum12-06-2019
Levertijd15 werkdagen
TaalNederlands
Datumjuni 2018
Pagina's544
UitgeverNubiz

Kijk ook eens naar...