categorie: Thrillers en spanning / Thrillers

Geniaal geheim

uit de serie: King & Maxwell

Koop nu voor
€ 7,99
Uitvoering
E-book (ePub)
Op het terrein van de Farm, het ultrageheime trainingscomplex van de CIA, wordt het lichaam gevonden van Monk Turing. Turing was werkzaam in het nabijgelegen Babbage Town, een mysterieus complex waar wetenschappers aan de meest geavanceerde microprocessor ter wereld werken. Hoewel de politie vermoedt dat het om zelfmoord gaat, zijn er toch ook twijfels. Sean King en Michelle Maxwell - voormalige agenten van de Secret Service - worden door de eigenaren van Babbage Town ingehuurd om de zaak te onderzoeken. Algauw komen ze erachter dat 's nachts in het diepste geheim vliegtuigen landen op de Farm. En dat de bewoners van Babbage Town zich misschien met meer bezighouden dan alleen hun wetenschappelijke werk.
De sleutel tot alle raadsels lijkt te liggen bij een tienjarig meisje dat hoogbegaafd is. Maar wie weet haar zover te krijgen dat zij de geheimen van Babbage Town en de Farm onthult?

'Het duo King en Maxwell trad al eerder op in thrillers van de Amerikaanse auteur (1960). Goed geschreven, met vaart en spannend.' - Redactie (NBD|Biblion recensie)

Auteur
Medewerker
ISBN9789044960716
Leverbaarheidleverbaar
Nr in serie3
TaalNederlands
Datumoktober 2009
Pagina's422
UitvoeringePub met watermerk
ePub-versie2
Bestandsgrootte1365 Kb
UitgeverA.W. Bruna Uitgevers

Kijk ook eens naar...