categorie: Koken en eten / Wijn en dranken

Een kijkje in een consumptie-laboratorium

practische handleiding en beproefde voorschriften ter bereiding van vruchtensappen, dranken en likeuren

Verkrijgbaar als
Koop nu voor
€ 26,99
Uitvoering
Paperback
François Blom cuisinier te s-Hage is vermaard om de keur recepten in Moderne kookkunst. Ook bekend is De Indische rijsttafel, 222 recepten van een Indisch kokkie bewerkt voor Holland. Van zijn hand verscheen eind negentiende eeuw Een kijkje in een consumptie-laboratorium, practische handleiding en beproefde voorschriften ter bereiding van vruchtensappen, dranken en likeuren. In de facsimile-uitgave van dit zeldzame boekwerkje 230 wenken voor de bereiding van dranken.

Trefwoorden

Auteur
ISBN9789491982026
Leverbaarheidpod
Levertijd3 werkdagen
TaalNederlands
Datummaart 2014
Pagina's112
Afmetingen210x148x8mm (hxbxd)
Gewicht195 gr
UitgeverEdition Fac Simile

Kijk ook eens naar...