categorie: Literatuur en romans / Vertaalde literaire roman, novelle

Dochter van de mangroven

Koop nu voor
€ 19,99
Uitvoering
Gebonden
De meeslepende roman 'Dochter van de mangroven' is het los te lezen, tweede en laatste deel in de Caraïben-reeks van bestsellerauteur Sarah Lark, na 'Het eiland van duizend bronnen'.

Jamaica, 1753. Deirdre groeit op omringd door de liefde van haar moeder Nora en haar stiefvader. Ondanks het schandaal rondom haar geboorte, heeft ze over aandacht van de planterszonen van het eiland niet te klagen. Maar mannen laten haar volledig koud, tot ze de jonge arts Victor Dufresne ontmoet.
Ze trouwen en verhuizen naar Haïti, en het leven lijkt hen toe te lachen. Maar dan laat de jonge, onbezonnen Deirdre zich verleiden tot het maken van een grote fout, en opeens is ze nergens meer zeker van - zelfs niet van haar leven...

Sarah Lark is een internationaal bestsellerauteur. Al ruim 4 miljoen lezers ontdekten haar schitterende romans over Nieuw-Zeeland ('Het land van belofte', 'Het lied van de wolken', 'De roep van het land'; 'Het land met de gouden kust', 'De schaduw van de kauri-boom', 'De dag van de zonnewende'; en de roman 'Een nieuwe wereld') en de Caraïben ('Het eiland van duizend bronnen', 'Dochter van de mangroven').
Auteur
ISBN9789026146329
Leverbaarheidleverbaar
Druk3
TaalNederlands
Datumjanuari 2018
Afmetingen223x149x45mm (hxbxd)
Gewicht742 gr
UitgeverVBK Media

Kijk ook eens naar...