categorie: Literatuur en romans / Vertaalde literaire roman, novelle

Dochter van Albion

Verkrijgbaar als
Koop nu voor
€ 12,99
Uitvoering
E-book (ePub)
Dochter van Albion van Ilka Tampke is, in de traditie van Jean Auel, het prachtige begin van een historische romanserie die zich afspeelt in de Keltische IJzertijd: de tijd van Arthur, Albion en de Romeinen. Liefhebbers van sterke vrouwelijke personages zoals Claire van Diana Gabaldon of Game of Thrones’ Daenerys Targaryen zullen zeker van Dochter van Albion genieten.

Zuidwest-Engeland, het jaar 43. Voor de bevolking van Caer Cad, een gemeenschap vol spiritualiteit, rituelen en magie, is de mystieke band met hun land en hun voorouders het hoogste goed. Ailia is te vondeling gelegd en geadopteerd binnen de Stam: daardoor is ze gedoemd een buitenstaander te blijven en wordt ze uitgesloten van ceremonies, onderwijs en het huwelijk.

Maar de matriarchale gemeenschap, met al haar rituelen en gebruiken, wordt bedreigd. De Romeinse legers rukken op. En ook intern is er verdeeldheid: niet iedereen wil vasthouden aan de oude gebruiken. Ailia – intelligent, nieuwsgierig en dapper – gaat op een verboden reis om haar volk te redden. En zal ze ooit te weten komen waar haar eigen wortels liggen?

Auteur
Medewerker
ISBN9789024570799
Leverbaarheidleverbaar
TaalNederlands
Datumapril 2016
Pagina's313
UitvoeringePub met watermerk
ePub-versie2
Bestandsgrootte1151 Kb
UitgeverLuitingh Sijthoff

Kijk ook eens naar...