categorie: School- en studieboeken / Basisschool

Werkboek

Oefenboek geschikt voor groep 4, 5 en 6

Verkrijgbaar als
Koop nu voor
€ 14,95
Uitvoering
Paperback
Werkboek Deeltafels 1 tot en met 10

In dit werkboek met deeltafelkaarten komen de tafels 1 tot en met 10 aan bod. Knip de deeltafelkaarten uit en hang ze ergens op, bijvoorbeeld in de keuken of in de klas. Erg handig als ondersteuning bij het oefenen van de deeltafels! Het boek wordt afgesloten met een deeltafeldiploma. Het ondersteunend materiaal met de deeltafelkaarten dat apart verkrijgbaar is, kan bij het oefenen een goede ondersteuning bieden.

De deeltafels zijn de omgekeerde tafels. In plaats van herhaald optellen, ga je herhaald aftrekken. Je deelt een geheel in delen. Om dit goed en snel te kunnen, is het van belang dat je de deeltafels goed beheerst!

In het dagelijks leven zijn tal van situaties te bedenken wanneer het beheersen van de deeltafels goed van pas komt. Denk maar eens aan het verdelen van een twintig snoepjes over vier personen. Welke som moet je dan maken en wat is de uitkomst? Daarnaast wordt er met de deeltafels ook een basis gelegd voor het verdere rekenen op de basisschool en zelfs voor de wiskunde op de middelbare school. Het automatiseren van de deeltafels is daarom ontzettend belangrijk.

Trefwoorden

ISBN9789493128248
Leverbaarheidpod
Levertijd5 werkdagen
TaalNederlands
Datummei 2019
Pagina's44
Afmetingen297x210x1mm (hxbxd)
Gewicht196 gr
UitgeverJunior Einstein

Kijk ook eens naar...