categorie: Vrije tijd / Huisdieren

Deel 3

Verkrijgbaar als
Niet leverbaar
€ 32,95
Uitvoering
Paperback
Met trots presenteer ik deel 3 van Spellen met honden! Ook nu is het weer gelukt om 110 nieuwe low-budget-spellen te bedenken die je samen met je hond kunt doen. Van pannenonderzetter tot afdruiprek, van voetbal tot kindermasker en van toiletrolletje tot klomp, vrijwel alles is te gebruiken om leuke en leerzame spellen voor je hond te creëren.
Naast deze spellen stel ik ook een aantal trouwe fans van Spellen voor honden voor. Zij hebben mij de afgelopen jaren gesteund, geïnspireerd en vaak ook geadviseerd. Zij zijn mede verantwoordelijk voor het grote succes van Spellen met honden.

Leden van mijn Facebook-pagina https://www.facebook.com/groups/spel­ideeenvoorhonden/ komen aan het woord over hun passie voor spellen. Hondenprofessionals vertellen hoe en waarom zij spellen voor honden integreren in hun hondenschool of praktijk. Daarnaast hebben al deze fans een favoriet spel uit één van mijn boeken gekozen die ze graag met jullie delen.

Bij Spellen voor honden is de "fun" factor zeer belangrijk en uit de verhalen in dit boek blijkt dat er nog zoveel meer moois te bereiken is. Spellen kun je afstemmen op het weer (binnen bij regen, fris waterspel bij hitte), inzetten bij gedragsbegeleiding (hyperactiviteit, onzekerheid), het tegengaan van verveling (geblesseerde hond die rustig aan moet doen).

Kortom: Spellen voor honden maakt een hondenleven een stuk aangenamer.
Heel veel succes en vooral heel veel plezier!
Auteur
ISBN9789048438105
Leverbaarheidniet leverbaar
Levertijd5 werkdagen
TaalNederlands
Datumnovember 2015
Pagina's288
Afmetingen240x169x18mm (hxbxd)
Gewicht722 gr
UitgeverLecturium

Kijk ook eens naar...