categorie: Literatuur en romans / Literaire non-fictie

De wijsheid van de heks

Wat ik de afgelopen twintig jaar van de oude natuurreligie heb geleerd

Koop nu voor
€ 22,99
Uitvoering
Paperback
Hekserij is, net als alle andere natuurreligies op de wereld, niet-georganiseerd. Er zijn geen heilige boeken, gebouwen of profeten, er is geen strikte leer. Veel mensen noemen het daarom liever een spiritueel pad. Susan Smit, inmiddels al ruim twintig jaar op het pad van de heks, deelt in dit boek wat ze zelf allemaal heeft geleerd op haar persoonlijke ontwikkelingsreis. Ze vertelt je alles wat ze weet over de natuurwetten en levensbeschouwing van de oude religie en reikt je middelen aan voor groei.

Zo laat Susan zien hoe de oude natuurreligie je in het hier en nu kan helpen bij het omgaan met emoties, het op peil houden en opschonen van je levensenergie, de verhouding tot je lichaam en seksualiteit, het benutten van creativiteit, intuïtie en scheppingskracht, en de zorg voor de aarde en elkaar. Kortom, hekserij leert ons hoeveel de natuur en vrouwelijke waarden ons te bieden hebben.

Recensies

  • Susan Smit beschrijft haar ontwikkeling als mens en als heks onverbloemd. Zie je de heks als voorloper van de vrouwenbeweging dan is haar wijsheid zeer bruikbaar.

Trefwoorden

Auteur
ISBN9789048864812
Leverbaarheidleverbaar
TaalNederlands
Datummaart 2022
Pagina's352
Afmetingen210x135x34mm (hxbxd)
Gewicht475 gr
UitgeverLebowski