categorie: Koken en eten / Basis kookboeken

De smaak van de Sawa

Verkrijgbaar als
Koop nu voor
€ 30,00
Uitvoering
Gebonden
Modern Indisch eten met een goed glas wijn Een van de charmante kenmerken van de Indische keuken is dat achter de recepten van klassieke Indische gerechten vaak de mooiste anekdotes en familieverhalen schuilgaan. In hun prachtig geïllustreerde kookboek dat voorjaar 2019 verschijnt, vertellen Betty van Bokhoven - van Enst en (schoonzoon!) Allard Sieburgh over de oorsprong van hun recepten en over hun bijzondere, jarenlange samenwerking in Smaakstudio De Sawa in Delft. Zij laten zien hoe innovaties in de keuken traditionele gerechten een verrassend nieuw leven geven. Beide chefs werken ook als productontwikkelaar bij Vanka-Kawat. Daarnaast is Sieburgh sommelier en legt hij in het boek uit welke wijnen het beste passen bij de specifieke, sterke smaken van Indische gerechten.
Auteur
ISBN9789082128536
Leverbaarheidleverbaar
TaalNederlands
Datumjuni 2019
Pagina's160
Afmetingen272x212x21mm (hxbxd)
Gewicht904 gr
UitgeverEf & Ef Media

Kijk ook eens naar...