categorie: Koken en eten / Eten en drinken

De kunst van simpel koken

Notities, lessen en recepten uit een heerlijke smaakrevolutie

Koop nu voor
€ 41,99
Uitvoering
Gebonden
Alice Waters zette met haar revolutionaire filosofie, die zij sinds de jaren zestig van de vorige eeuw verkondigt en waarbij het gebruik van verse, lokale en seizoensproducten centraal staat, een beweging in gang die vandaag de dag nog altijd vele internationale chef-koks inspireert.
In De kunst van simpel koken neemt Waters je bij de hand en leert je alles over haar manier van koken. De meer dan 250 recepten zijn eenvoudig, subtiel en rustiek. Van de lekkerste salades tot taarten en ovengerechten. Alles draait om smaak en om het gebruik van goede producten. Kook volgens de volgende simpele maar belangrijke basisrichtlijnen:

Eet lokale en duurzame seizoensproducten
Eet uit eigen tuin
Conserveer, composteer en hergebruik
Kook en eet samen
Eten is bijzonder
Auteur
ISBN9789038805597
Leverbaarheidleverbaar
Druk1
TaalNederlands
Datumoktober 2018
Pagina's416
Afmetingen244x186x41mm (hxbxd)
Gewicht909 gr
UitgeverNijgh & Van Ditmar