categorie: Koken en eten / Eten en drinken

De keuken van A tot Z

ingrediënten, bereidingen, recepten

Verkrijgbaar als
Koop nu voor
€ 37,00
Uitvoering
Gebonden
De keuken van A tot Z brengt je op ontelbare ideeën voor het bereiden van 250 verse ingrediënten, zoals groenten, vlees, vis en fruit. Van aardappel tot zeekraal en van aardbei tot zwarte bes: bij elk ingrediënt dat in dit standaardwerk beschreven wordt, vind je informatie over soorten, oorsprong, smaak en textuur, verkrijgbaarheid en advies over hoe je het ingrediënt het beste kunt bewaren. Daarbij staan talloze praktische tips voor uiteenlopende bereidingen plus uitgebreidere recepten. Zo vind je bij rode biet niet alleen beknopte aanwijzingen voor het maken van een warme of koude soep, maar ook het recept voor een overheerlijke bietencake met oranjebloesem en glazuur. De keuken van A tot Z is een onmisbare kookbijbel in iedere keuken!
Auteur
Medewerker
ISBN9789059568181
Leverbaarheidleverbaar
TaalNederlands
Datumjuli 2018
Pagina's592
Afmetingen252x194x56mm (hxbxd)
Gewicht2020 gr
UitgeverFontaine Uitgevers