categorie: Koken en eten / Eten en drinken

Dagboek van een gezonde wijndrinker

over het goede van wijn

Verkrijgbaar als
Koop nu voor
€ 15,00
Uitvoering
Gebonden
Wijn is inmiddels in ons land op het lijstje van noodzakelijke boodschappen beland. Dit niet alleen omdat wijn lekker is, maar ook vanwege de positieve invloed die wijn op het lichaam lijkt te hebben.

Na het verschijnen van Wijnreis door mijn lichaam kreeg Harold Hamersma talloze vragen van lezers over de positieve effecten van matige wijnconsumptie. Sindsdien volgt hij met nog grotere belangstelling de wetenschappelijke publicaties over de invloed van wijn op onze gezondheid.

In Dagboek van een gezonde wijndrinker biedt Hamersma een luchtig tegenwicht aan alle negatieve geluiden over wijn en presenteert hij verrassende inzichten voor al diegenen die van wijn houden en gezond willen blijven.

Met tekeningen van Kamagurka

'Harold Hamersma is de Johan Cruijff van de wijn (maar aardiger). Hij is de Johannes van Dam van het druivennat (maar schrijft beter). Hij is de Youp van 't Hek van de vinologen (maar nog grappiger).' - de Volkskrant

'Hamersma is een enthousiaste wijndrinker en een verrijking van de (wijn)taal.' - Het Parool


Harold Hamersma is de vaste wijnschrijver van NRC Handelsblad en Het Parool en mede-oprichter van FoodTube.nl. Ook is hij een veel gevraagd gast op de radio en verschijnt hij regelmatig op televisie, onder andere met zijn eigen programma op 24Kitchen De wit, rosé & roodtrip. Daarnaast schreef hij een groot aantal bestsellers, waaronder De lekkerste chardonnay,
De lekkerste rosé, De lekk
Auteur
Medewerker
ISBN9789059567894
Leverbaarheidleverbaar
TaalNederlands
Datumseptember 2017
Pagina's192
Afmetingen211x130x19mm (hxbxd)
Gewicht281 gr
UitgeverFontaine Uitgevers

Kijk ook eens naar...