categorie: Koken en eten / Eten en drinken

winter 2018

leesvoer voor lekkerbekken

Verkrijgbaar als
Niet leverbaar
€ 18,00
Uitvoering
Paperback
De cover Naast meesterkok-sterrenkok-kookboekenschrijver-tvkok-lady-chef-of-the-year is Angélique Schmeinck gewoon ook een lieve vriendin èn een markant fotograaf. Haar werk heeft als onderwerp uiteraard eten. Onze coverfoto komt uit de collectie Culinary Modernism die ze in 2016 maakte. Makreel en rode biet zijn boezem smaakvrienden, vandaar de naam Sea of Love. INHOUD: Berichten Lekker eten zonder fratsen – Will Jansen Bestaat er een melkvocabulaire? – Susette Brabander Kikkererwten – Kristien Spooren La H haalt uit – Kees Sterrenburg Toetjeswijnen - Nicolaas Klei De lekkerste Pistache komt uit Bronte - Carlina De Lorenzo Het Heilige varken - Jurriaan Geldermans Kreeftenkoninkrijk Guernsey – Will Jansen Tequila, sexo y marihuana – Jurriaan van Eerten De Zelftemmer – Kees Sterrenburg De natuur is een levende spiritualiteit – Eelco Schaap Aan de knoppen van je eigen gezondheid - Will Jansen Heimwee naar de volkskeuken – Will Jansen Geef mij nog wat wijn, het leven is niets – Ingrid Oyevaar Curry op zijn Vietnamees - Tieme Hermans Het Perceel – Will Jansen Ziryab en het moderne menu - Jacques Meerman Broccoli is niet spannend – Norbert Mergen Bouillon Leest De Bouillonambassadeurs Wie werkten er mee
ISBN9789077788653
Leverbaarheidniet leverbaar
Druk1
TaalNederlands
Datumdecember 2018
Pagina's128
Afmetingen240x159x10mm (hxbxd)
Gewicht357 gr
UitgeverBouillon Culinaire Journalistiek

Kijk ook eens naar...

Boekomslag Bouillon! voorjaar 2018
vanaf € 16,45
Boekomslag bouillon voorjaar 2019
vanaf € 18,00
Boekomslag zomer 2018
vanaf € 16,45