categorie: Koken en eten / Eten en drinken

Bouillon

naar soep, saus en gerecht

Verkrijgbaar als
Niet leverbaar
€ 29,99
Uitvoering
Gebonden
Het succes van veel gerechten zit 'm in de bouillon Een perfecte bouillon is de basis van veel gerechten – of dat nou een soep, een saus of een gerecht is. In dit boek lees je alles over do's en don'ts, tips en tricks van de chef. Eindelijk weer zo'n boek waarop je teruggrijpt, eentje dat no-nonsense is en nooit teleurstelt. Jean Beddington onthult de geheimen achter zo'n perfecte bouillon. Of het er nu een is op basis van groente, gevogelte of vis; in dit boek staan ze allemaal. Want als de bouillon goed is, dan ligt het succes van het gerecht binnen handbereik. Maak de gebakken kabeljauwhaas met risotto van gamba's, little gem en tomaten-kappertjessaus, bereid de tomaten- en rode pruimensoep met ricotta en bieslook of probeer de groene groenten in bouillon met couscous, yoghurt en harissasaus.
Auteur
ISBN9789045219431
Leverbaarheiduitverkocht
TaalNederlands
Datummei 2019
Pagina's176
Afmetingen259x184x28mm (hxbxd)
Gewicht1080 gr
UitgeverKarakter Uitgevers

Kijk ook eens naar...