categorie: Literatuur en romans / Literaire thriller

Blauw water

Verkorte versie

Koop nu voor
€ 10,99
Uitvoering
Luisterboek (MP3-download)
Als Lisa in haar achtertuin de was ophangt staat er ineens een ontsnapte tbs'er voor haar neus. Vluchten is geen optie omdat ze het leven van haar zesjarige dochter Anouk niet in gevaar wil brengen. Er volgt een angstaanjagende en zenuwslopende week waarin moeder en dochter gegijzeld worden in hun eigen huis. Lisa zint op een ontsnappingspoging maar heeft weinig bewegingsvrijheid. Het enige waar ze op kan rekenen is haar inlevingsvermogen, fantasie en mensenkennis. Maar is dat genoeg om het er levend vanaf te brengen?

Senta is journalist en ze is met haar auto verdwaald in de mist. Als ze besluit aan te bellen bij een dijkhuisje, wordt er niet opengedaan. Ze loopt om het huis heen en ziet tot haar schrik dat daarbinnen een vrouw met een mes wordt bedreigd. Ze vlucht, maar terwijl ze op zoek gaat naar hulp overkomt haar iets vreselijks...

Met Blauw water levert Simone van der Vlugt een beklemmende psychologische thriller af in de sfeer van De reünie. Het boek bevat twee verhaallijnen, die afwisselend worden verteld.

Verkorte versie.
.

Luistervoorbeeld

Trefwoorden

Auteur
Medewerker
ISBN9789026348495
Leverbaarheidleverbaar
TaalNederlands
Datummei 2011
UitvoeringMP3
Speelduur5u 05m 52s
Bestandsgrootte160 Mb
UitgeverAmboAnthos