categorie: Koken en eten / Eten en drinken

De bijbel van de Italiaanse keuken

uit de serie: Landenbijbels

Koop nu voor
€ 31,99
Uitvoering
Gebonden
DE BIJBEL VAN DE ITALIAANSE KEUKEN IS HÉT NASLAGWERK VOOR WIE ALLE GEHEIMEN VAN DE ITALIAANSE KEUKEN WIL LEREN KENNENIn De bijbel van de Italiaanse keuken laten Maud Moody, Nina Bogaerts en Leonardo Pacenti - van restaurant Toscanini in Amsterdam - de oneindige mogelijkheden van de Italiaanse keuken zien. Aan de hand van duidelijke aanwijzingen, stap-voor-stapfotografie en uitleg van basisingrediënten, culinaire begrippen en technieken, leer je alles over het maken van de lekkerste Italiaanse gerechten. Maak een reis door Italië met recepten uit elke regio: serveer bijvoorbeeld de welbekende pasta alla puttanesca uit Campania, bereid de lekkerste saltimbocca alla Romana, proef de cotechino uit Emilia-Romagna, maak Venetiaanse risi e bisi en reis af naar Liguria voor de klassieke torta pasqualina. Kortom, De bijbel van de Italiaanse keuken is voor zowel de beginnende als de ervaren thuiskok een verrassend en leerzaam naslagwerk. MEER DAN 200 RECEPTEN UIT DE ITALIAANSE KEUKEN
ZOWEL KLASSIEKE ALS MODERNE RECEPTUUR
ALLE REGIO'S KOMEN AAN BOD
HELDERE HOW-TO'S VAN BASISTECHNIEKEN
DUIDELIJKE UITLEG VAN ONMISBAAR KEUKENGEREI

Trefwoorden

Auteur
ISBN9789048844906
Leverbaarheidleverbaar
TaalNederlands
Datummaart 2019
Pagina's496
Afmetingen219x163x45mm (hxbxd)
Gewicht1267 gr
UitgeverCarrera