categorie: Vrije tijd / Foto, film, video en geluid

Avond- en nachtfotografie

uit de serie: Focus op fotografie

Verkrijgbaar als
Koop nu voor
€ 36,99
Uitvoering
Paperback
Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's.

Bijna niets is zo betoverend als een nachtfoto. Denk aan een stad bij nacht, met verlichte gebouwen en lantaarns langs straten en wegen. Lichtreclames van winkels in allerlei kleuren. Mysterieuze landschappen, slechts verlicht door de maan. Of de indrukwekkende sterrenhemel en de Melkweg. Het is een heel andere wereld dan die wij overdag waarnemen, letterlijk een verschil tussen dag en nacht.



's Avonds en 's nachts fotograferen is op belangrijke punten anders dan overdag fotograferen. Zo is timing heel belangrijk. Het tijdstip waarop u de mooiste beelden schiet, luistert nauw. Niet ieder moment aan het eind van de dag biedt mooi licht. U leest in dit boek onder meer hoe u tijdens het blauwe uur, in de schemering en in het donker te werk kunt gaan. U leert de samenhang tussen diafragma, sluitertijd en ISO-waarde en wat de beste instellingen voor verschillende situaties zijn. Gewapend met deze kennis, maakt u de mooiste avond- en nachtfoto's.

Trefwoorden: avondfotografie nachtfotografie fotograferen schemer jeroen horlings kees krick PI2016

Auteur
ISBN9789463560153
Leverbaarheidleverbaar
TaalNederlands
Datumnovember 2017
Pagina's272
Afmetingen241x192x18mm (hxbxd)
Gewicht727 gr
UitgeverVan Duuren Media

Kijk ook eens naar...