Boeken van auteur Dolf Verroen

9 resultaten in Boeken van auteur Dolf Verroen | sorteer op | Weergave:   
Boekomslag Droomopa
Vannacht is mijn opa gestorven. Hij ligt aan zijn eigen kant van het bed. Zijn ogen dicht, zijn handen gevouwen boven het dekbed. Zijn mond lacht een beetje, alsof hij het leuk vond om dood te gaan.
Hij ziet er niet erg dood uit, een beetje alsof hij slaapt. En toch. Ik weet opeens wat ik echt zie: hij droomt niet meer.
Lees meer
vanaf  € 7,99
Boekomslag Bart en Bouke
Fries-Nederlands kinderboek voor 8+ Bart en Bouke maile. Se meitsje kennis, se meitsje rûzje, se meitsje wille, mar se ha elkoar noch noait sjoen. Wurdt dat noch wat? Of net................ Bart en Bouke mailen. Ze maken kennis, ze maken ruzie, ze maken lol, maar ze hebben elkaar nog nooit gezien. Wordt dat nog wat? Of niet...................
Lees meer
vanaf  € 14,95
Boekomslag Kijken naar anderen
Dolf Verroen, de schrijver van het Kinderboekenweekgeschenk van 2016, heeft voor volwassenen het boek 'Kijken naar anderen' geschreven. Dolf schrijft al meer dan zestig jaar boeken. In de loop van de tijd zijn er meer dan 100 boeken van zijn hand verschenen.
Lees meer
vanaf  € 4,95
Boekomslag De verschrikkelijke schoolmeester
Honderd jaar geleden kon je beter geen straf krijgen. Ze hakten je tenen af en sloegen je billen blauw of het niks was... Jij hebt op school alleen aardige meesters. Die trekken nooit voor straf je haren uit of draaien je oor er (bijna) af.
Natuurlijk niet, alle meesters zijn tegenwoordig lief. Hoewel - ik weet een school en daar is een meester...
Lees meer
vanaf  € 7,99
Boekomslag De prinses en de paradijstuin
Prinsessen die ontevreden, van porselein, gelukkig of kaal zijn.
Prinsessen met een gouden hart, prinsessen die varkens hoeden, een vreemde vogel liefhebben of helemaal geen prins willen.
Prinsessen die ruzie maken, hard werken of nooit aangeraakt willen worden. En een paradijstuin waar een prinses treurt om haar vervloekte prins.
Lees meer
vanaf  € 14,99
Boekomslag Hoe mooi wit ik ben
Indringend kinderboek over een meisje dat een slaaf cadeau krijgt voor haar verjaardag. Een hartverscheurend mooi verhaal dat inzicht biedt in de manier waarop men met oogkleppen op door het leven kan gaan.
Lees meer
vanaf  € 13,99
Boekomslag Kunst en vliegwerk
De vader van Pablo en Iris is een vreemde vader. Hij maakt schilderijen die niemand mooi vindt. Hij verliest zijn geld en vergeet in winkels te betalen. Toch zouden de vriendjes van Pablo en Iris graag zo'n vader willen hebben. Lees maar waarom! In dit boek maak je kennis met 'de andere wereld' van de kunst. Makkelijk te lezen, 9+, M5.
Lees meer
vanaf  € 13,95
Boekomslag Een vader voor altijd
Ruben en zijn vrienden zitten in dezelfde klas. Na schooltijd voetballen ze met elkaar.
Ze zien elkaar bijna elke dag. Ze trappen lol en hebben soms ruzie, maar ze laten elkaar nooit in de steek.
Na de grote vakantie moeten ze naar een nieuwe school.
Lees meer
vanaf  € 4,99
Boekomslag De Kaboutermuts
Een kaboutermuts vol beesten

Thema's: dieren, kabouters

De kabouter heeft zijn muts verloren. Het lijkt kikker een uitstekend huis en hij trekt erin. Ook de egel en de vos komen erbij. Er is zelfs een plekje voor de beer en nog een heleboel andere dieren. Dan komt er een vrolijke vlo aangesprongen, die er ook in wil.
Lees meer
vanaf  € 10,95